Catherine

Ik goochel, met cijfers.

Als belastingadviseur heb ik (de eerste jaren nog ‘met de hand’..) salarissen berekend, jaarrekeningen opgesteld, ontelbare belastingaangiften van allerlei allooi ingediend, mensen ‘fiscaal geëmigreerd’, schenkingsakten opgesteld, testamenten beoordeeld, berekeningen gemaakt voor alimentatie, begrotingen gemaakt enz. Als coach heb ik vele vrouwen begeleid naar een beter privé-leven en werkomgeving én als bedrijfscoach richt ik mij vooral op de ZZP’er en de MKB-ondernemer.

Mijn kennisbox is naast groot dus behoorlijk divers en die wil ik openen en gebruiken voor iedereen die ook financiële rust en vrijheid ambieert. Alle kennis die ik heb wil ik dolgraag overbrengen en toepassen.

Vind ik cijfers leuk?

Dat is een groot woord, maar ik houd wel erg van puzzelen. Cijfers zijn gewoon nodig om mijn doel(en) te bereiken en daarom zo belangrijk. Mijn doel was financiële onafhankelijkheid en die heb ik bereikt. Dat voelt en is zó fijn; het zorgt bij mij voor rust en geeft ruimte voor inspiratie en creatie.

Het uitgangspunt is dat je financieel voldoende ruim in je vel zit om alle dingen te doen die jij nodig hebt én belangrijk vindt. Zodat je, net zoals ik, een heerlijk leven kunt leiden: Ik leef waar ik wil & werk waar en wanneer ik dat wil. Puur genieten!

Ik heb financieel alles op een rijtje, en jij?

Privé

Ik heb fiscaal recht gestudeerd en werk sinds 1983 als belastingadviseur waarvan sinds 1996 als zelfstandig ondernemer. Als executive coach begeleid ik leidinggevenden en andere ondernemers ook op het terrein van ondernemersvaardigheden en specifieke vrouwenissues.

Hiernaast heb ik diverse bestuursfuncties bekleed, stichtingen opgericht en financieel begeleid om ook mijn steentje bij te dragen in onze maatschappij.

Naast ondernemer ben ik vrouw, moeder en partner. Ik mediteer, ik golf, ik boks, beoefen Kundalini Yoga en ben Reiki Master. Samen met Laurens en de teckels Rafa en Seve (genoemd naar twee Spaanse golfkanjers) woon en werk ik heerlijk op Ibiza en in Oisterwijk.